آشنایی با کار افرینی

0
1400
کارافرینی

کار آفرینی

 واؤه کار افرینی از کلمه فرانسویه ENTERPRENDREبه معنای متعهد شدن نشات میگیرد و ترجمه تحت الفظی آن در گذشته واسطه یا دلال بوده است.

کشورهای پیشرفته از دهه های قبل و کشورهای در حال توسعه در سالهای اخیر با توجه به نقش مهم و خوب کار افرینان اقتصادی در جامعه بهره برداری از این پتانسیل را جهت مواجهه با معضلاتی نظیر رکورد تورم وبیکاری مورد توجه قرار داده اند.

این توجه در حد تدوین استراتژی ها سیاست ها و برنامه های عملیاتی جهت گسترش روحیه و رفتار کار آفرینانه آموزش و مشاوره ایجاد فضای مناسب برای فعالیت کار افرینان در عرصه های مختلف اقتصادی اجتماعی رفع موانع ایجاد ارتباط همکاری بین انها و تسهیل دستیابی انان به بازارهای جهانی بود و نتایج قابل توجهی در پی داشته است.

اهمیت و نقش کار ا فرینی

قرن ۲۱ را می توان قرن کارآفرینان نامید در کشورهای مختلف جهان تقریبا در هر ثانیه کسب و کاری جدید به عرصه ی بازار وارد میشود.

کار افرینان نوآوری را برای بهره برداری از یک فرصت با هدف سود اوری و یا ایجاد تحول به کار میگیرد. او این کار را با هدایت منابع اقتصادی از کسب و کار های کم بازده به فعالیت هایی که بهره وری و یا اثربخشی بیشتری دارند انجام می دهد.

کار افرینان به عنوان موتور اقتصاد جامعه به رفاهاجتماعی کمک میکنند و به جامعه شکل می دهند . این فرایند منجر به افزایش ثروت و رفاه اجتماعی توسعه خلاقیت و نواوری بیشتر پیشرفت تکنولوژی ایجاد اشتغال و افزایش کیفیت زندگی میگردد

کار آفرینی فرصتی است که دنیایی بهتر برای خود و دیگران بسازیم.

اولین بار گارتنر بیان کرد که مدیریت مربوط به یکی ساز مانی میشود که بوجود آمده است ولی اینکه این سازمان جدید چگونه از نیستی به هستی میرسد و این که ایجاد سازمان جدید چگونه اتفاق می افتد توسط هیچ علمی بررسی نشده است لذا علم کار افرینی را توجیه کرد.

علم کارآفرینی چگونه شکل گرفت

در بررسی میزاتن سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه با رشد اقتصادی با پارادوکس سو ئد مواجه گردید ند .لذا مشخص شد که دانش در دانشگاه ها جامانده ودر اختیار رشد اقتصادی نبوده است.

از آنجا که به منظور رشد و توسعه دانش می بایست نشر می یافت تئوری دانش توسط کار آفرینی و به تبع آن علم کار آفرینی شکل گرفت.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید